Nu är sommaren här på riktigt, "Sommar med Ernst" har börjat! 

Vi på Ruth&Greta börjar spendera mer tid i Norrtälje, där sommarhuset finns, och lite mindre i stan där vägbyggena är i full gång. 

Stugan ligger nära en insjö som redan i midsommar mätte 22 grader i vattnet (jag är dock osäker…). Den lilla insjön var ett försäljningsargument som mäklaren använde för att locka barnfamiljer - sjön är "badbar" mycket tidigt på säsongen.

Vår katt Ringo gör sin första sommar i huset och har hittat ett musbo med små små möss som nu lever farligt. Barnen agerar livräddare titt som tätt - de vill så gärna att de små mössen ska få leva de med. 

Med det sagt - att det nu officiellt är sommar - så har vi REA UNDER HELA JULI på alla lagerlagda varor. Det är vår kompensation till dig för att leveranstiden kan bli någon dag längre än vanligt. In och kika och passa på - rean är i gång fr.o.m. imorgon 29 juni fram t.o.m. 31 juli. Du som kund får veta om rean ett par dagar innan övriga som via sociala medier får veta det den 1 juli.

Klicka HÄR så kommer du direkt till shopen och rean. 

Har du några funderingar, frågor eller glada tillrop är tillgängligheten på mejl info@ruthgreta.se fortsatt densamma - du får svar så snart jag läst ditt mejl, vilket oftast är inom 1-2 timmar.

Med en önskan om att du får en fin sommar och semester när det väl är dags för det!

Varma sommarhälsningar,

Ruth&Greta

by Petra with family

 

Du har fått detta mejl för att du har handlat via ruthgreta.se. Vill du inte ha fler mejl från Ruth&Greta svara på detta mejl och skriv STOPP så tar vi bort dig från sändlistan eller gå till https://ruthgreta.se/newsletter/ och avregistrera din mejladress

Produkter

Handla

Information