Ruth & Greta by Petra with family - en liten personlig onlinebutik med bas i trädgårdsstaden Norra Ängby i Bromma

Vårt sortiment består av produkter som vi älskar och som vi själva vill omge oss med! Vi har en mix av produkter som vi tror ska passa hemmets olika rum och familjemedlemmar, och att du ska hitta de saker som skapar den stämning du önskar.

Ruth & Greta ägs och drivs av Petra med stort stöd och den bästa support man kan tänka sig från övriga i familjen; Stefan och barnen Isabella och Edvin. 

Vi, Petra och Stefan, har erfarenheter från helt olika branscher men vi förenas i att vi älskar att förnya och dekorera vårt hem med vackra saker som ger oss glädje och harmoni. 

Petra skapar goda förutsättningar för att flärd, design och god smak kombineras med praktisk nytta. Stefans erfarenhet från inredning med fokus på belysning och ljussättning samt inköp ger oss möjligheten att säkerställa bra sortiment och utbud. Vi är båda mycket måna om att du och alla Ruth&Gretas kunder ska mötas av en personlig kontakt trots att allt sker online.

Bland våra leverantörer finner du Affari, A Lot Decoration, Broste Copenhagen, Classic Collection, Sass & Belle, Jabadabado och Pipol´s Bazaar, för att bara nämna några. Vi söker ständigt efter nya och spännande leverantörer som har de där produkterna som känns rätt för Ruth & Greta!

Ruth & Greta är från och med hösten 2020 företagssupporter till BRIS (Barnen Rätt I Samhället) vilket innebär att du som kund tillsammans med oss stöttar BRIS och deras viktiga arbete med att hjälpa barn och ungdomar som mår dåligt. Under 2020 har trycket på deras stödlinje varit högt och de jobbar nu för att kunna erbjuda kuratorer, samtal och stöd till barn dygnet runt, och det tack vare gåvor och bidrag. 

Och till sist, vem är då Ruth och vem är Greta?

Ruth och Greta är de tidigare ägarna, Helén och Veronicas, fantasiska mormödrar! De var Heléns och Veronicas inspirationskällor och vi ser ingen anledning att ändra på historien utan har valt att bygga på den - vi skapar en egen version av bonusfamilj.

Kontakta oss gärna med ev. funderingar / frågor eller glada tillrop
Mailadress: info@ruthgreta.se

Varmt välkomna!

Petra och resten av familjen

 

 

Produkter

Handla

Information