Ruth&Greta - en onlinebutik med showroom och lager i Sollentuna

Vårt sortiment består av produkter som vi älskar och som vi själva vill omge oss med!
Vi har en mix av produkter som vi tror ska passa många olika rum och många olika familjemedlemmar och att du ska hitta de saker som skapar den stämning du önskar till ditt hem.


Ruth&Greta ägs och drivs av Veronica och Helén. Vi har erfarenheter från helt olika branscher men vi har en gemensam nämnare - vi brinner för inredning.
De erfarenheter vi för med oss in i företaget gör att Veronica är den ultimata problemlösaren som söker allt från den smartaste emballagelösningen till att hitta produkter som lyckas kombinera det praktiska med god design. Helens bakgrund gör att styling och bilder ligger henne närmast hjärtat och hon har ett nära samarbete med inredare. Båda är också mycket måna om att Ruth&Gretas kunder ska få en personlig kontakt trots att det är en webbutik.

Bland våra leverantörer finner du Pipol´s Bazaar, RJB Stone, Affari, Nadja Wedin och Broste Copenhagen, för att nämna några. Vi söker ständigt efter nya och spännande leverantörer som har de där produkterna som känns Ruth&Greta!

Mingel
Vi har även kundkvällar/mingel i vårt Showroom för våra kunder, Facebookvänner och bloggare. Vid dessa tillfällen bjuder vi alltid på något att äta och dricka samt bra erbjudanden som gäller för just det tillfället. Det brukar vara trångt, mysigt och glatt! Är du sugen på att komma? Håll koll på vår facebooksida eller börja prenumenera på vårt nyhetsbrev.

 

Inredare
Känner du att ditt hem saknar något? Du kanske saknar vissa funktioner eller förvaring. Behöver du ett inredningsförslag för ett enstaka rum eller för hela bostaden? Kanske en liten makeover som ger ditt hem det där lilla extra. Då kan vi hjälpa dig med att förmedla kontakt med utbildade inredare och stylister som har en gedigen erfarenhet och meritlista.

 

Kontakta oss gärna!
Vi vill gärna höra från dig om du har några funderingar eller frågor. Eller om du vill besöka oss!
Mailadress: info@ruthgreta.se

 

Och till sist, vem är då Ruth och vem är Greta?
Ruth och Greta är två fantasiska mormödrar! De har varit en inspirationskälla, på var sitt håll, och har med enkla medel skapat vackra, trivsamma och personliga hem. Så varför inte döpa vår butik efter dessa två kvinnor som betytt mycket för oss och vi tror att de skulle ha tyckt om både namnet och innehållet i butiken!

Produkter

Handla

Information