Hej Förnamn

Juni är här!! Nu väntar förhoppningsvis sol och tid för återhämtning.

Imorgon tisdag går Edvin (vår 6 ½ åring) ut första året i skolan, Förskoleklass. Förväntansfullt och läskigt på samma gång både för Edvin och för oss föräldrar.

I samma veva somnar min förebild och älskade farmor Gunda 93 år in. Min starka farmor växte upp i Oravais utanför Vasa i Finland där hon fick genomleva andra världskriget. Under kriget träffade hon min farfar som hon, efter krigets slut delade hela livet med, fast då i Sverige. Livet var inte alltid guld och gröna skogar men man ger inte upp, det var min farmor det! Jag är så tacksam för förmånen att ha haft henne i mitt liv så länge, och från henne har jag ärvt drivkraften att allt går att lösa (eller envisheten kanske…)

Det är det som är min, och vår, ambition med Ruth&Greta – att lösa det där lilla extra för dig och alla våra kunder.

I veckan hjälpte vi t.ex. en kund att skicka en av våra vackra midsommarstänger till Österrike, och till mors dag hjälpte vi några kunder att skicka gåvor och kort med personliga hyllningar till mammor som inte var inom räckhåll. En annan kund kontaktade oss och önskade att vi tog in några krukor från Lind Decoration, och det är väl klart att vi kan göra det (de kommer in nästa vecka så håll utkik).

Jag kan inte lova allt man jag lovar att vi gör vårt yttersta för att du ska känna dig unik och välkommen

 

Som tack för att du läste denna hälsning får du 20% på alla Lyktor & Ljushållare som hjälper dig att skapa lite extra mysigt under de kommande sommarkvällarna

Använd kod GUNDA vid ”Ev. rabattkod” i kassan  Erbjudandet gäller t.o.m. 30 juni

Alla lyktor och ljushållare hittar du här: Lyktor & Ljushållare

 

Till vi hörs igen önskar jag dig en riktigt härlig midsommar!

Ruth&Greta

by Petra with family

 

Du har fått detta mejl för att du har handlat via ruthgreta.se. Vill du inte ha fler mejl från Ruth&Greta svara på detta mejl och skriv STOPP så tar vi bort dig från sändlistan eller gå till https://ruthgreta.se/newsletter/ och avregistrera din mejladress

Produkter

Handla

Information