Hej Förnamn

Tack, vad glad jag blir att du tar dig tid att läsa min lilla hälsning heart

Det har redan hunnit bli maj och våren är precis runt hörnet, så efterlängtat!

Jag fick förmånen att ta över Ruth&Greta i slutet av mars vilket nu summerar till att jag, tillsammans med Stefan och barnen, haft snart 2 månader på oss att fylla på lagret (massa spännande nyheter finns det!) och lära oss hur allt fungerar - så roligt, utmanande och spännande på alla sätt och vis. 

Två tips jag har till dig är att kolla in dels Utemiljö som innehåller en hel del nya fina saker från Affari, Storefactory, Broste och Hûbsch dels Accessoarer som har fyllts på med fina smycken och detaljer, somriga sjalar och snygga väskor i olika storlekar bl.a. från Affari, The Moshi, Pipbols Bazar och Sass&Belle (perfekta gåvan till dig själv eller till någon i din närhet)

Och, utanför mitt fönster pågår Convid19... något som har påverkat och satt sina spår hos var och en av oss i någon utsträckning. Tillsammans får vi hålla fokus framåt - det kommer att bli bättre, om än att det tar tid. Ta hand om dig och de runt om dig!

Varma hälsningar tills vi hörs igen

Ruth&Greta

by Petra with family (är du nyfiken vilka vi är läs vidare under Om ossruthgreta.se)

 

Du har fått detta mejl för att du har handlat via ruthgreta.se. Vill du inte ha fler mejl från Ruth&Greta svara på detta mejl och skriv STOPP så tar vi bort dig från sändlistan.

Produkter

Handla

Information