Ruth&Greta uppmärksammar

Här uppmärksammar vi under perioder antingen en leverantör, ett material, en varugrupp, en säsong eller enstaka produkter som vi vill lyfta fram lite extra, alltid förknippat med ett erbjudande till dig.

Ruth&Greta är stolt företagssupporter till Barnens Rätt I Samhället, Bris, vilket innebär att vi ger ekonomiskt stöd / bidrag till deras verksamhet.
Bris är en stödlinje för barn och unga under 18 år. Barnen kan via Bris få hjälp och stöttning, bl.a. genom att få prata med en kurator och andra unga. De kan även läsa, kolla på filmer och lyssna på poddar om viktiga ämnen. Barnen väljer själva om de vill vara anonyma eller inte.

I slutet av oktober lanserades Bris för Vuxna på bris.se och Instagram. Här kan föräldrar och andra vuxna enkelt hitta svar på vanliga frågor, läsa om andras personliga erfarenheter och få snabba tips och råd som underlättar i vardagssituationer och i relationer med barn.

Varje köp hos Ruth & Greta möjliggör ett fortsatt, och förhoppningsvis utökat, stöd till Bris.

För att hylla Bris och deras arbete har vi under v.46 och v.47 ett kampanjerbjudande som ger dig 15% på hela vårt Barnrum (Barnväskor&Lek, Kuddar&Flaggspel och Inredning&Möbler).

Produkter

Handla

Information